Top » Available articles » My Account  |  Cart Contents  |  Checkout   
Institut Information
The Institute TV & Broadcarts
BBRS Science and Medicine - Education
The Cell Com System Gallery
Treatment intensity
BBRS ACU - Int. Support
WHO List
Hope & understanding
A rapid treatment
How to squeal
Painless and pleasant
Reactions and Treatments
Contact us - Information
About US
To the Library
Please note the following....
Sideeffect treatment
Links

Articles


A sinister prognosis was turned around to survival.

Fin bil - syg chauffør!

Al respekt for min akupunkturnåls arbejdsplads!I dag opfinder man nye sygdomme for at få sin medicin solgt.4 nåle der gør så godt efter Operationsfølger, blodprop i hjerne

En unik hjælp

Det er resultaterne der tæller

Begyndende åreforkalkninger til alle - hold processen nede!

Blodprøven afslører ikke alt.

Quantafysik og Memory Parallel

Immunforsvaret

Curriculum Vitae for Hugo NielsenCarefully release with side effects from chemotherapy

A "Vikinge story" about my asthmaEU Seminar Hugo Nielsen System 2017

Et akupunkturpunkt kan miste sin biofysiske identitet

Cell Com teknologi system

DAEMBE: Deutsche Akademie für Energiemedizin und Bioenergetics

Acupuncture needles will find signaling failures

5 years experience with the Parallel Acupuncture and Cell Com

The tumour in only two months has shrunk from 3,2 x 2,2 centimet

Irene had one percent chance to survive

After Cell Com treatment the flu only lasted nine hours!

Akupunktur - og fagre nye verden!

We believe it is the "results" that counts and those we have see

Demonstration of Cell Com

Through 20 years as a successful breeder of sport horses and pon

I am pleased to have heard about Hugo Nielsen and his parallel a

An incurable disease held in peace - checked away with BBRS

A sprained knee

"My wife was for four years a human being completely knackered

When the blood sugar "went crazy" - 36 years with diabetes

No further attacks of pneumonia

PSA-Extract report from the experience with parallel acupuncture

Takeing long walks again.

The Hugo Nielsen System BBRS and the treatment of cancer

BBRS WORLD Master class* Acupuncturists

Back pains

acupuncture - PubMed - NCBI database

Central vene trombose retina

Akupunktur Systemet -der selv kan tænke og finde vej!

WHO's Nytårshilsen 2014-2023

Parallel Acupuncture is gone be the best

The fight against my asthma

Flere ting du nok ikke ved om akupunktur

BBRS WORLD: International Seminar and support

Parallel Acupuncture in the Norwegian health system.

Norge blev de første i den vestlige verden

BBRS WORLD PARALLEL ACUPUNCTURE 2012

Acupuncture is effective for the treatment of chronic pain

Forskning fastslår at akupunktur virker

Parallelakupunktur: Den elektriske døråbner

Heart signals and relationships

Parallel Acupuncture, Cell Com Therapy and ECIWO Theory

Akupunkturnålens reguleringsvej til problemet.

Din hud og organer i evig kamp

Newsletter

Akupunktur - og fagre nye verden!

Akupunktur - og fagre nye verden!

Muserevolutionen er kun starten

Der skal ikke særlig meget fantasi til, at forestille sig, hvilke uanede medicinske muligheder og medicinsk samarbejde, og derved aflastning for lægerne,– stort set til alle sider, der er fremkommet med opdagelse af de ”primære ciliers” kommunikationseksistens. Og kinesernes første levende mus med grundsubstans i een hudcelle.

Med dette fremskridt kan og ville lægerne kunne, når det er kommet så vidt koncentrere sig om de nye muligheder, såsom at "skræddersy" nye mediciner til den enkelte patient, hvis der er råd til det, som den fagre nye verden tilbyder.

Så er tiden imellemtiden kommet til, at lade de dygtige danske akupunktører tage sig af den enorme gruppe af kroniske patienter, der har migræner, hovedpiner, gigt, andre former for reumatiske lidelser. der ikke kun belaster lægerne, men også i særdeleshed samfundet. Patienterne lider i forvejen, for der er dem snakken drejer sig om.

Jeg vil ikke skrække nogen for det har jeg ikke evidens (dokumentation) for. Man kunne måske hurtigt få den tanke, at mange af disse tilstande kunne danne grobund for en senere udvikling til noget, der er mindre rart at opleve.
Vi ved jo at det sker udvikling, så for at være på den sikre side, vi skulle måske lige tage, at åbne øjnene lidt på klem og gennemtænke den tanke en smule. Lad os forebygge til gavn for alle.
WHO´s liste er lang og anbefalet, hvor akupunktur har en gavnlig effekt. Hvorfor skal den så ikke bruges til alles gavn! Det vil givetvis også spare lidt på den smertestillende medicin, der årligt konsumeres i Danmark. Det alene ville gavne mange maver.

De findes altså (cilierne med antenner på vore epitelceller), der virker som et GPS –navigationssystem og kan måske kommunikere sig frem til at finde de mindste fejl i vores komplicerede biokemiske organisme. Omsætninger og styresystemer (forestiller forskerne sig) og måske, hvilke stoffer eller byggesten, der skal frembringes og produceres i et andet organ eller i en bestemt produktionsproces til vedligeholdelse af livsvigtige finktioner.

På denne måde kan man hurtigt skabe sig en ypperlig kontrol og vedligeholdelse af alle celler og cellers overflade for at tiltrække de rigtige forsvarmikanismer eller afvise uheldige angreb på cellen. Hvis dette er den nye hverdag?? Så lad det blive alles hverdag!!

http://www.pubmedcentral.nih.gov/articlerender.fcgi?artid=2265400

Vi må altså påvirke disse signalveje med akupunkturnålenes indsætning i "neutrale" hudceller, hvis neutralitet (hvis kineserne har ret bringes en o-stillingsordre med ind i kroppen) der påvirker resten af de signalbeskeder, der afgives fra hudcelleres (Dermatome signal)., Disse ændre sikkert sig sikkert igen til mindre signalniveauer jo dybere de trænger ind til organer og organvæv o.s.v. langs af en forudbestemt signalvej til et Myatom (organ) signalkode.

Hvilket der igen skaffer sig tilladt biokemisk omsætningstilladelse (med et læsebart identisk kommunikationssignal) for det pågældende organ eller til en specifik del af organet forudbestemt modtagersignal, for ellers giver det slet ingen mening.

Altså et elektrisk signal fra hud til organ må blive til kemisk igangsætning. Nålens placering bestemmer selvfølgelig, hvilke signaler og adresse, der er valgt fra akupunktøren side. Dette fænomen har virket i tusinder år med tilfredse patienter. Jeg hsr forestillet mig og har i snart 40 år snakket om "cellekommunikation", at specifikke signaler må omdannes til kemi i den mængde, der er behov for og på det rette sted og i den rette biokemiske forbindelse, der er nødvendigt. Og lidt stolt over at tingene udvikler sig i den retning! 

Der lappes elektrisk/biokemisk eller omvendt! Dette spørgsmål laver vi forskerne om at besvare, når tiden er inde. Vi ved blot, at det virker i dag, så vi behøver ikke vente til i morgen for at få fornøjelse af landevindingerne!

Kemiomsætningen i cellerne må ligeledes omdannes tilbage igen - til svarsignaler, der fortæller eller afslører, at det biokemiske arbejde er fuldført  for derefter igen at sende retur-svarsignal tilbage til udgangspunktets rette adresse.

Det kunne eksempelvis være hjernen som overordnet fordeler af signaler, forskellige organer, nerver, muskler, forsvarssystemer og endelig mitokondrier i cellens cytoplasma. Disse indeholder vigtige enzymer for oxidationen af forskellige stoffer, at den pågældende arbejdsstatus er opnået og opretholdes. Vejen burde være banet, for hvor henter akupunkturen ellers sin dybtevirkning og gode effekt?

På denne måde forestiller jeg mig, at et perfekt tovejs kommunikationssystem kan funktionere. Signal omdannes til kemi og kemi omdannes til signal. Er balancen af denne vej sikkert opnået, vil vi igen få det rart.
Når dette tilsyneladende kan lade sig gøre, må organismen da også have en hukommelse, der kan huske, hvad der tidligere var status og sygdom?? Eller hvad?

Nyskabt levende mus af een enkelt hudcelle

Nu har kinesiske forskere netop frembragt en levende mus af en hudcelle, og i samme åndedrag fremstilles det faktum, at det indre ur i en hudcelle kan "o-stilles" og de fortæller videre, at alle organer kan "o-stilles" - d.v.s tilbageprogrameres.

Noget må der være om det, for ellers ville der ikke være så mange solstråle historieoplevelser, som vi ser i dag. Og ej heller hundredvis af videnskabelige afprøvninger af akupunkturen rundt om i Verden. Så der er fuld rygdækning om man vil.

Men med opdagelsen kan det være, at der kommer mere samarbejdsvilje og fokus på de muligheder, der har åbnet sig. For nu må det da give videnskaben (Sundhedsstyrelsen) rygdækning, vilje og forståelse, som de er parat til at fortælle /videregive til vore politikere. Så nu skulle ”kommandovejen” være korrekt etableret, så de kan forstå nødvendigheden af, at give akupunkturen frit til hele befolkningen. 

Sparede sygedage at hente!

Tænk sig om vi kunne få lov til af mekanisk akupunkturvej og indsats, at rense en hel befolkning for fejlsignaler og aktivere de danske organismer i en sådan grad, at nye generationer ikke skal pines med nævneværdig sygdomme i fremtiden.

Man kunne nemt forestille sig det senarie, at f.eks. influenzaer bliver et levn fra gamle dage. Og hvad har vi så, at have det i. "Jo, de patienter, som jeg behandler med jævne mellemrum, kender stort set ikke til forkølelser og den slags". Løbende fortællinger hører jeg også fra kolegaer! Glade og tilfredse medborgere - det vil vi have.


"Fatamorgana" - nej nærmere en realitet. 

Hugo Nielsen
Languages
Danish English deutsch
Categories
Available articles (108)
Help yourself (2)
Buy a Password (1)
"The healthy Acupres" (411)

Honorary member of

 2015

 
Articles
more
Headache + frontale sinusitis
Headache + frontale sinusitis


---------
Memory troubles
Memory troubles


---------
When sales consultant Carsten Pedersen, Rödekro, Denmark, at the
When sales consultant Carsten Pedersen, Rödekro, Denmark, at the


---------
Stools - dry, sluggish
Stools - dry, sluggish


---------
Face – cancer in jaw
Face – cancer in jaw


---------
Knee – pain in joint ligaments
Knee – pain in joint ligaments


---------
Curriculum Vitae for Hugo Nielsen
Curriculum Vitae for Hugo Nielsen


---------
Asthma - mucous retention
Asthma - mucous retention


---------
Neck mucles - infiltrations
Neck mucles - infiltrations


---------
Angina Pectoris
Angina Pectoris


---------
YouTube Video
01.Proteinernes vidunderlige verden
02.Parallelakupunktur og Cellekommunikation 1997
03.The Science of Acupuncture BBC
04.Ron Zoet - BBRS parallel acupuncture
05.Jayne Tsuchiyama is a Licensed Acupuncturist (L.Ac.) working with cancer patients at the Queen's Cancer Center in Honolulu.

Cell Com Technology
& E-books
Hugo Nielsen Institute
YouTube Channel


QR Code with address
information

   Wednesday 21 March, 2018      99089947 requests since Wednesday 14 May, 2008  
Hugo Nielsen Instituttet ApS • Kirkeallé 14 • 6510 Gram
Tlf. +45 74 82 22 33 • CVR. Nr. 27 61 46 20 E-mail: 


Dankort Visa VisaElectron Mastercard JCB 

Powered by osCShop Webshop - developed by NewAngle Software